Monday, May 07, 2007

Cop Muviz

Long time, no posting. Am ales pentru azi ca subect (intentionat am scris asa) 2 filme cu politisti, prosti in marea lor majoritate, comedii ambele si de asemenea ambele destul de asteptate de publicul cinefil.
Primul, Hot Fuzz e un film englezesc ce abunda bien sur de umor negru englezesc, povestea unui politist prea zelos din Londra care din cauza invidiei colegilor este trimis intr-un catun. Contrar asteptarilor sale, situatia nu e chiar asa de plictisitoare si incep sa aiba loc crime. Foarte interesant filmul, e si pe 213 din 250 (top imdb) si chiar merita vazut. Vizual e impresionant, scenele de lupta desfasurate in locatii de-a dreptul inedite (supermarket-uri), totul foarte spectaculos.
10/10.
Al doilea, Reno 911!: Miami e un film facut dupa o serie de pe Comedy Central cu politisti mai mult decat incapabili, acestia ajungand in Miami de data asta unde trebuie sa salveze orasul de la haos total. Descrierea o puteti citi si pe imdb. Umorul e mai mult gen fart-jokes, nu foarte stilat sau subtil, dar isi face treaba. E filmat in genul serialului Cops, un fel de reality-show. Simpatic, n-am ce zice.
8/10.

No comments: