Sunday, June 10, 2007

Editorial vizual

...continand 2 intrebari fara raspuns probabil. Mai schimbam un pic formatul, sa nu se plictiseasca ochiul cititorului. Daca totusi n-aveti rabdare sa cititi, ce ma framanta cu adevarat se afla in ultimele 2 paragrafe

1. De cateva zile, se schimba bordurile pe Calea Vacaresti de la Abator in sus. Dar nu la marginea drumului, ci pe zona pietonala. De ce, nobody knows. Erau bune si alea vechi. De asemenea, se asfalteaza, dar bineinteles tot pe zona pietonala. Si bineinteles tot cu gauri si neregulat ca pe zona de trafic intens ce se asterne in fata blocului meu neo-socialist (ca e de socialism tarziu, anii '83, he-he-he). Dar aceste maruntisuri de spalari de bani si alte lucruri insignifiante ce probabil nu se intampla nu ne intereseaza aici. Aici ne intereseaza forma vizuala extrem de (ne)atragatoare a noilor borduri. Si nu neaparat forma, ci culoarea. Sunt niste chestiuni galben cu negru de zici ca avem traseu stradal si pe o portiune lata de 2 metri si lunga si 5. Sunt penibile, nu-mi plac deloc. Si sunt masive, ca niste stavilari, cam de 3 ori mai mari decat precedentele. Mai ca ai zice ca le-au pus sa opreasca eventualele alunecari de teren (teren constand intr-o fasiuta de cativa metri patrati, usor in panta, defrisata si plina de caca de caine ca doar stau in Tineretului, land of dog poo).
Prima mea intrebare este: De ce sunt bordurile astea atat de galbene si negre????? Si la ce folosesc atat de mari? [Revin cu poze intr-o zi insorita si plina de fericire.]

2. Cred ca sunt paranoic, dar statisticile mi-ar da dreptate. Saptamana trecuta am fost la Piratii din Caraiba 3 la Patria. Mare si lunga si plictisitoare porcarie. Mai ales negresa m-a enervat cu toate soptelile ei penibile gen you arrrrrrrrrre goingggggggggg to dieeeeeeeeeeeeeeeeeee nowwwwwww bla-bla-bla. Naspa.
De asemenea naspa momentul in care stand alaturea de consoarta-mi, se aseaza un nene dubios langa noi, labartandu-se peste masura, daramandu-ne sucurile si mancarea si necerandu-si scuze macar. Omul sta ce sta, imi mut consoarta in dreapta, omul pleaca asezandu-se langa un alt cuplu si holbandu-se indiscret si probabil labartandu-se in obisnuita-i nemasurare. L-am urmarit noi intens dupa a sa iminenta plecare cum se perinda prin tot cinema-ul, chipurile raspunzand la telefon. Pe acest individ il observ mereu ba la Patria, ba la Scala. Cred ca l-am vazut odata si la Corso.
Intrebarea mea este: acest individ este platit de cinematografe sa potoleasca hormonii adolescentini (care apropo, nu erau chiar asa de aprinsi sambata trecuta) prin holbare indiscreta si labartare nemasurata? Sau este un pervers nesimtit cu mici inclinatii voyeuristice care isi 4 bilete pe zi, in fiecare week-end si uneori si in timpul saptamanii?

2 comments:

cutish said...

1.tineretului nu e land of dog poo.iar bordurile noi sunt oribile.crd ca primaru a vrut sa creeze senzatia de circuit formula unu combinat cu matca de albine:)))
2.sa-l dam in urmarire generala pe nenea de la cinema...mai ales de consoarta mi-e mila mie :P[*hugs* for the smart and sweet girl.ce vina avea ea?]

Cavalera said...

cum nu e land of dog poo? tu ai vazut ce kktzei (sa fiu simpatic si nu porcos) sunt pe strazile din tineretului? practic noaptea trebuie sa mergi in zig-zag (asta pentru ca seara ies miile de caini de apartament dusi de stapani la kkr, iar stapanii cu un simt civic deosebit nu au bunul simt sa-l stranga, mai ales ca e in mijlocul drumului; se ia punga in mana, se infasoara in jurul pedigree-ului nedigerat si se arunca dup-aia)