Tuesday, July 03, 2007

Macar e croiala buna... [intrebari dubioase]

Pauza dubioasa, nu stiu daca mai tin blog-ul up to date sau il las de tot [nu il sterg inca, poate o sa mai fac niste reportaje gen seria stencil-urilor], deja am o pauza maricica datorata in parte sesiunii la care mai am un examen, yey, in alta parte din lipsa de chef de a mai reda pe blog proiectele de arhitectura si povestile de design din reader. Poate il tin si il fac "smecher", am cateva proiecte prin care as putea sa-l promovez destul de bine, prin care chiar as putea sa-l fac loc de manifest al iaim-ului studentesc, sa incepem lucruri mai maricele decat testoasa si tv-ul, sa-i mai schimb si layout-ul sau l-as lasa putea lasa balta de tot si sa devina o arhiva a unui anonim pseudo-cunoscut. Vad cum va decurge vacanta, cat ma plimb, cat lucrez, in fine. Oricum, cel mai probabil, ne vedem mai prin august-septembrie, daca nu se intampla nimic senzational.
Si acum marea intrebare: Cu ce as putea sa imi inalbesc eficient sireturile albe, bineinteles de la adidasi, ca la masina de spalat nu se albesc? Si imi e ca daca le bag la clor se ingalbenesc si o sa incep ca tipa aia sa zic ca macar croiala buna. Ce ma fac?

4 comments:

Didi said...

ai dileme mult prea existentiale, baiete. apuca-te de proiectare. ca te arhiten'cur. rau de tot.

Cavalera said...

bine, bine, am dileme, m-am apucat deja de proiectare dubioasa si desen dubios, dar un raspuns astept, cu ce curat sireturile?

Didi said...

cocolinoooo!

cutish said...

le cureti cu o kstie care in comert se numeste "snow",e a pliculet mic si bate inspre un detergent;).Si nu abandona blogu..jmekereste-l,fa-i ce vrei,numa tine-l.sa-mi zici dc ai reusit cu sireturile