Wednesday, August 15, 2007

Back but not quite

Cu un stres inimaginabil pe creerasi (intended), scriu o scurta prezentare a noului set de poze de pe flickr. Si am bagat si un mic widget cu un preview al flickr-ului. Am fost in sighisoara in weekend, un alt loc boem de teapa vamei, preturi cam mari, miros cam mult a pipi si foarte multe daramaturi. Pacat, se cam alege praful si de asta si vorbesc la propriu. Multe cladiri au fisuri la 45 (semn de bulina foarte rosie) cu zidaria subrezita la vedere.


Ah, si pun si o mica panorama cu Cheile Gradistei, un loc extrem de frumos in care m-am aflat exact in momentul potopului de sambata, copilasul potopului de vineri care a rupt drumul in mai multe locuri, lasand cateva sute de turisti un pic mai sinistrati.

Zbye and maybe see you in late september.

P.S. Ma gandeam sa ma relansez cu un videoblog. Ar fi ceva, nu? Atata timp cat ma consider un blog de vizual, dam la o parte scrisul, lasam doar pozele daca e sa fac reportaje gen stencil-urile si filme in rest pentru problemele care ma streseaza in existenta mea si asa stresata. Oricum, ar fi si mai usor de urmarit ca in ritmul acestei generatii, cu cat scrii mai mult, cu atat esti citit mai putin. Sau nu?

3 comments:

cutish said...

nu neparat. intr-un blog, scrii...poa sa fie un blog de vizual, in sensul unei categorii foarte bine puse la punct in acest sens.Nu renunta la scris...un blog fara replici e fad...

Cavalera said...

si nu zici si tu nimic de poze? offff :(

dar vazandu-mi chipul angelic, milioanele de vizitatori nu vor considera blog-ul fad si divin. adica o sa vorbesc eu cu moaca-mi tampa la lume despre chestiuni. mi s-ar parea un experiment interesant, cel putin e de incercat.

Cavalera said...

nu obisnuiesc sa sterg comentarii, dar namatam esti un retard.