Wednesday, April 02, 2008

In the news [architecture mostly]

  1. Superbul si desteptul Jean Nouvel a devenit mult mai superb si mult mai destept si mai respectat ar zice unii dupa ce a primit premiul pritzker pe 2008. Sa traiasca sa infloreasca sa cititi comentariile de aici. Eu ma abtin de la comentarii, sa nu zica lumea ca-s nefondate though i still hate him si momentan face numai porcarii.
  2. S-a lansat concursul Architectural Jelly Design Competition constand in realizarea unor modele ce ulterior vor fi folosite ca matrite pentru niste foarte arhitecturale haribouri.
  3. Prea minunata extensie in forma de palarie cocheta a turnului eiffel a fost doar o pacaleala de in jur de 1 aprilie. Cel putin asa ne spune societatea pentru ceva-ul eiffel-ului si s-ar parea ca e o foarte tare campanie de promovare/publicitate a biroului serero arhitects.
  4. Destul de veche, dar de ce sa nu zicem si de ea. Frank OOOOOOO Gehry a fost invitat anul asta sa proiecteze Serpentine Gallery Pavilion 2008 din Londra. Pentru cei care nu stiu, Serpentine e in mare parte un pavilion temporar unde ai mai mari si mai mari sunt invitati sa-si dea frau liber imaginatiei. Anul asta Gehry va provoca un chin constructorilor britanici (care-s cam ca aia ai nostri de talentoshi) cu aceasta minunatie adusa de valul oceanul atlantic si plantata in mijlocul parcului. Da chiar asa arata, ma scuzati...
  5. Am schimbat design-ul blog-ului iarasi, e mai curat, mai dragut si cu un banner nu foarte centrat. Blogger nu e cel mai custom friendly blogging platform.
  6. Va uram un summit placut!

No comments: